WARSZTATY KULINARNE Z KUBĄ HAMANKIEWICZEM

Warsztaty kulinarne z szefem kuchni SPOT. Jakubem Hamankiewiczem.

Białe szparagi z wielkopolski gotowane „minute” w akompaniamencie sosu tatarski oraz sos holenderskiego.
Filet z okonia z jeziora Powidzkiego sos grenobloise, warzywa sezonowe.
Brioche z „wczoraj”, w towarzystwie kremu angielskiego i truskawek.

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT dołączyła do projektu Less Plastic – na warsztatach nie używamy jednorazowych opakowań plastikowych.
Zabierz ze sobą 1-2 opakowania wielorazowe.

termin:
07 czerwca
godzina:
14:00 / 3h
liczba miejsc:
ograniczona
380 zł / os.

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

kliknij POTWIERDŹ następnie KUPUJĘ

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem