Rodzina Renoir od czterech pokoleń w Verzy (Montagne de Reims) uprawia 6 ha winnic w gminach klasyfikowanych jako Grand Cru (większość w Verzy oraz w Tours-sur-Marne i Berru). Wina bazowe powstają z najlepszych działek w Verzy, a reszta winogron jest sprzedawana domom szampańskim. Obecnie rodzinnym majątkiem zarządza Adrien Renoir, który w 2014 roku przejął obowiązki od swojego ojca – Vincenta. Od 2016 roku uprawa ma charakter organiczny, a od 2017 są wprowadzono praktyki biodynamiczne. Spontaniczna fermentacja i winifikacja wina bazowego dobywa się bez kontroli temperatury w beczkach, podobnie jak starzenie win rezerwowych (fouders). Wykorzystywane są także betonowe jaja. Wino z trzech najwyżej cenionych lieu-dits z krzewami selection massale z lat 1961–1971, butelkowane są oddzielnie jako „Les Montants” (chardonnay), „Les Epinettes” (pinot noir) i „Les Vignes Goisses” (pinot meunier). Ponadto w winiarni powstaje „Les Années” (z solery), „La Terroir” (nierocznikowy szampan extra brut) oraz „Les 2 Terroirs” (różowy). Adrien wytwarza także ratafię.