Fabio Gea to winiarz z Barbaresco, znany ze swojego niekonwencjonalnego podejścia i zachwycających win. Niegdyś odnoszący sukcesy geolog, postanowił ożywić rodzinną tradycję winiarstwa, odziedziczoną po dziadku (ze strony matki) Pòtu. Fabio odrodził stare winnice, w których niegdyś rosło razem ponad dwieście szczepów, a pozostały jedynie nebbiolo, dolcetto, barbera i trochę grignolino. La Msoira e’L Rastel, oznacza w dialekcie piemonckim „sierp i grabie”, i obejmuje jedynie 0,9 ha winorośli rosnących wśród drzew owocowych oraz 0,9 ha działek dzierżawionych. Uprawa ma charakter organiczny z elementami biodynamiki. W piwnicy Fabio wykorzystuje używane beczki dębowe, ale skupia się bardziej na swoich eksperymentach z naczyniami porcelanowymi (których jest projektantem), szklanymi gąsiorami i naczyniami glinianymi. Wina (ok. 5.000 butelek rocznie) są etykietowane ręcznie robionym papierem i numerowane ołówkiem.