Akademia kulinarna łączy solidną wiedzę kucharską z przyjemnością wspólnego gotowania. Duża w tym zasługa doświadczonych kucharzy, uznanych blogerów kulinarnych oraz pasjonatów gotowania.

Oprócz warsztatów kulinarnych akademia organizuje kursy winiarskie, serowarskie, piwowarskie czy kiszenia. Oferta akademii skierowana jest zarówno do osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę z kuchnią, jak również do osób poszukujących nowych pomysłów i kulinarnych wyzwań, którzy chcą doskonalić kuchenne umiejętności.

Akademia kulinarna oferuje warsztaty, w czasie których uczestnicy poznają nowe smaki
z różnych stron świata, gotują według sprawdzonych przepisów i poznają tajniki sztuki kulinarnej. Akademia organizuje także spotkania w gronie przyjaciół bez okazji lub na specjalne okazje (np. urodziny, imieniny, wieczór panieński), w czasie których uczestnicy sami lub z ekspertem przygotowują kolację.

Akademię można także wynająć prywatnie dla własnych, samodzielnych eksperymentów kulinarnych czy sesji zdjęciowych lub firmowo, aby przeprowadzić spotkanie integracyjne dla pracowników czy warsztaty szkoleniowe.

  • Paweł Zasławski

    Paweł Zasławski

    Paweł Zasławski

    Pracował w najlepszych poznańskich restauracjach. Przez dwa lata był zastępcą w restauracji Muga. Przez ponad pięć lat tworzył autorskie menu w restauracji Monka w Toruniu i w pełni realizuje swoją pasję do gotowania. W międzyczasie zdobył tytuł Kucharz Odkrycie Roku w plebiscycie magazynu Kuchnia. Od kilku lat prowadzi liczne warsztaty, które cieszą się dużą popularnością i spełniają oczekiwania nawet najbardziej wymagających uczestników.

  • Sandra Sowińska

    Sandra Sowińska

    Sandra Sowińska

    entuzjastka kuchni azjatyckiej, przekonana, że najważniejsza w gotowaniu jest autentyczność; chciałaby mieszkać w Bangkoku, ale na razie mieszka na Maderze; podróżuje po świecie w poszukiwaniu zaskakujących smaków – największą miłością darzy jednak Azję, szczególnie Tajlandię, Wietnam, Koreę, Malezję, Singapur, Filipiny i Japonię.

  • Maja Skorupska

    Maja Skorupska

    Maja Skorupska

    pasjonatka doskonałego jedzenia
    w wersji slow food, w wydaniu prostym
    i na co dzień; autorka popularnego bloga kulinarnego, laureatka wielu konkursów kulinarnych, lektorka języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych; uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze
    z różnych kuchni całego świata.

    więcej
  • Magdalena Podolecka

    Magdalena Podolecka

    Magdalena Podolecka

    jest dietetykiem, terapeutą tradycyjnej medycyny chińskiej, joginką i zwolenniczką holistycznego podejścia do życia, zdrowia i gotowania; jej zdaniem w kuchni nie tylko ważne jest z jakich produktów korzystamy, ale w jakim celu przygotowujemy posiłki; powinny one być proste, smaczne i związane ze sposobem na życie.

  • Maciej Sokołowski

    Maciej Sokołowski

    Maciej Sokołowski

    Doświadczony poznański sommelier; od ponad dwudziestu lat w różny sposób związany z winem – w handlu detalicznym i hurtowym, jako kelner, sommelier i manager, a aktualnie jako importer; w latach 2016-2019 czterokrotnie stawał na podium Mistrzostw Polski Sommelierów; od 2021 jest oficjalnym edukatorem win niemieckich z ramienia Niemieckiego Instytutu Wina; zawodowo związany z winami niemieckimi, ale również prywatnie ich wielbiciel – szczególnie rieslingów i spätburgunderów.

  • Magdalena Jutrzenka

    Magdalena Jutrzenka

    Magdalena Jutrzenka

    z wykształcenia lekarka, z pasji kucharka. Weganka i promotorka kuchni roślinnej w Polsce. Fanka medycyny stylu życia. Edukatorka.
    Od 2009 roku autorka bloga kulinarnego Hello Morning.
    W ciągu tych 14 lat prowadziła wiele pokazów i warsztatów kuchni roślinnej dla amatorów i profesjonalistów. Uwielbia kuchnię prostą, ale pełną smaków i aromatów. Nieustannie pokazuje, że w kuchni nie ma ograniczeń.

  • Krzysztof Michalski

    Krzysztof Michalski

    Krzysztof Michalski

    Szef kuchni i współwłaściciel dwóch wrocławskich restauracji Hoshi Sushi.
    Posiada 12 letnie doświadczenie w gastronomii, specjalizuje się w kuchni azjatyckiej i sushi. Odbył liczne szkolenia, m.in. z kuchni molekularnej (Jean Bos), kuchni Dolnego Śląska (Zbyszek Koźlik). Z pasją i dobrym smakiem uwiecznia swoje kulinarne dzieła sztuki i dzieli się nimi na swoim profilu na Instagramie @LookhowIcook

  • Piotr Puchalski

    Piotr Puchalski

    Piotr Puchalski

    Pół życia związany z branżą alkoholową, gdzie zaczynał jako barman, aby po latach założyć Whisky Embassy, która od 10 lat skupia się na dystrybucji i rozwoju alkoholi kraftowych z całego świata, które dumnie goszczą w najlepszych barach i restauracjach w Polsce. Jeden ze współtwórców pierwszego polskiego ginu bazującego na regionalnych składnikach. Prowadzący liczne szkolenia i degustacje promujące kulturę picia alkoholi. Prywatnie miłośnik biegania i gór, łączy pasję z alkoholem (pracą).

  • Wojciech Bońkowski

    Wojciech Bońkowski

    Wojciech Bońkowski

    pierwszy Polak z prestiżowym tytułem Master of Wine; skończył italianistykę i muzykologię, doktor nauk humanistycznych; tłumacz i autor książki „Chopin gourmet” (2015); pisze o winie po polsku i angielsku od 1999 roku; współtwórca przewodnika „Wina Europy” (2003, 2005, 2009), Magazynu Wino (2002-2010), Winicjatywy oraz Fermentu; juror m.in. Decanter World Wine Awards oraz Polskie Korki, stały współpracownik „Meininger’s Wine Business International” i timatkin.com; współautor przewodnika „Polskie Wina” (2021, 2024).

  • Aneta Zabiegała

    Aneta Zabiegała

    Aneta Zabiegała

    Uczennica Yotama Ottolenghi. Była rezydentka modnego, francuskiego bistro w Londynie (Levan London) na, które zamieniła pracę w San Sebastian, w restauracji Amelia z dwoma gwiazdkami Michelin. Prywatna szefowa kuchni jednych z najbogatszych Polaków. Absolwentka psychodietetyki, dietetyki klinicznej, szkoleń piekarskich oraz certyfikowanego kursu winiarstwa w Londynie (WSET).

  • Katarzyna Rogowska

    Katarzyna Rogowska

    Katarzyna Rogowska

    szefowa kuchni, kreatorka wielu kulinarnych projektów, inicjatorka integracji środowiska lokalnej gastronomii. Inspiracje czerpie z licznych podróży, bujnej wyobraźni, dobrego towarzystwa, artystycznego wykształcenia oraz doświadczenia dziesięcioletniej pracy poza granicami kraju. Przez pięć lat prowadziła restaurację Cadenza (od 2015) w Katowicach z menu inspirowanym kuchnią Słowian i smakami przedwojennej Polski. W 2017 roku przewodnik Gault&Milleau uznał ją za najlepszą szefową kuchni na południu Polski, a w 2019 roku za najlepszą szefową kuchni w Polsce. Obecnie szefuje katowickiej restauracji Amfora oraz dzieli się swoją wiedzą z zakresu stosowanej od lat polityki Zero Weste i szacunku dla produktów w czasie szkoleń i warsztatów. Propagatorka nieprzekombinowanego gotowania i warzywnych deserów.

  • Alicja Pawlicka

    Alicja Pawlicka

    Alicja Pawlicka

    sommelierka od ponad dziesięciu lat związana z poznańską gastronomią; ukończyła WSET (Wine & Spirit Education Trust) Advanced; członkini Stowarzyszenia Sommelierów Polskich; obecnie pracuje w SPOT., gdzie na co dzień poleca gościom wina z selekcji wyróżnionej przez Magazyn Wino w latach 2013-2018 oraz Grand Prix 2014 i 2017

  • Agnieszka Reszczyńska

    Agnieszka Reszczyńska

    Agnieszka Reszczyńska

    kucharka i dietetyczka, dla której gotowanie to ulubiony sposób na spędzanie czasu. Przez kilka miesięcy mieszkała na Węgrzech, w Austrii, Belgii, Holandii, a także w Rosji. Wszystkie te kraje starała się poznać od kuchni. W kuchni ceni sezonowość, prostotę i lokalne produkty. Jej przepisem na zdrowe ciało jest „umiar” – jedz to, na co masz ochotę, byle z umiarem. Inspiruje innych do zdrowego stylu życia na swoim profilu na Instagramie.

  • Tanja Cieśla-Ilić

    Tanja Cieśla-Ilić

    Tanja Cieśla-Ilić

    urodziła się na Bałkanach, ale pokochała Polaka i od dwunastu lat mieszka w Polsce; pracowała jako przewodnik turystyczny po krajach byłej Jugosławii, ale jaj pasją zawsze było gotowanie; prowadzi blog „Bałkany na talerzu”, w którym pisze o tradycjach i walorach turystycznych całego regionu, ale przede wszystkim przekonuje, że to miejsce, w którym miłość, szczerość i gościnność łączą się z dobrym jedzeniem.


    więcej
  • Marta Dymek

    Marta Dymek

    Marta Dymek

    autorka kultowego bloga „Jadłonomia” i książek pod tym samym tytułem; współpracuje z magazynami kulinarnymi oraz prowadzi autorski program w Kuchnia+; uwielbia pieczone bakłażany, nie zawsze ma cierpliwość do ucierania pasty curry, ale zawsze
    z zapałem przekonuje, że kuchnia roślinna jest niewyczerpanym źródłem inspiracji.

    więcej
  • Milad Ghorbani

    Milad Ghorbani

    Milad Ghorbani

    Rodowity Irańczyk, przez wspólne gotowanie i opowieści z dzieciństwa przybliża tamtejszą kuchnię. Na naszych warsztatach poznacie także historię i kontekst kulturowy dań.
    Wspólnie z Dorotą Woźniak tworzą sztukę użytkową związaną z kuchnią perską. Wspólnie zaprojektowali między innymi kulinarny kalendarz ścienny na 2023 rok z autorskimi kompozycjami, piszę ebooki. Prowadzili warsztaty kulinarne m.in. we współpracy z Muzeum Etnograficznym w Gdańsku i magazynem Kukbuk Polska.

  • Martyna Kubiak

    Martyna Kubiak

    Martyna Kubiak

    zawsze uwielbiała zieloną herbatę jednak jej przygoda z liściem herbaty rozpoczęła się w 2012 roku kiedy to po raz pierwszy odwiedziła Hong Kong, następnie Koreę, Japonię, Gruzję, Wietnam, Tajwan i Tajlandię. Aktywna członkini i uczennica drogi herbaty w tradycji Urasenke, przynależąca do Stowarzyszenia Drogi Herbaty Urasenke Tankōkai Sunshinkai. Współzałożycielka Stowarzyszenia Klubu Herbaty "Zaparzaj". Organizatorka Festiwalu "Zaparzaj!".

  • Jacek Grzegorzewski

    Jacek Grzegorzewski

    Jacek Grzegorzewski

    sommelier związany z poznańską gastronomią (m.in. Concordia i NIFTY No. 20); ukończył WSET (Wine & Spirit Education Trust) Advanced oraz zdał egzamin w ramach Court of Master Sommeliers na poziomie Certified Sommelier; członek Stowarzyszenia Sommelierów Polskich; obecnie pracuje w SPOT., gdzie na co dzień poleca gościom wina z selekcji wyróżnionej przez Magazyn Wino w latach 2013-2018 oraz Grand Prix 2014 i 2017; sędzia w konkursie „Polskie Korki”.

  • Maia Sobczak

    Maia Sobczak

    Maia Sobczak

    autorka bloga „Qumam kaszę”, psycholożka, terapeutka (medycyna chińska) i konsultantka (ajurweda); częsty gość programów telewizyjnych, współautorka książki „Szkoły na widelcu” i autorka kilku książek; wierzy, że w drobiazgach i niewielkich gestach ukryty jest najlepsza przyprawa – miłość.

    więcej
  • Natalia Jędrzejczak

    Natalia Jędrzejczak

    Natalia Jędrzejczak

    Już niebawem doktor biologii, specjalizująca się w dynamice populacji paprotników. Szczególnie umiłowała bardzo rzadkich przedstawicieli psylotowych - legendarne kwiaty paproci, czyli nasięźrzałowate. Łączy specjalistyczną wiedzę botaniczną z wykorzystywaniem dziko spotykanych roślin do tworzenia unikatowych posiłków. Sposób życia naszych przodków traktuje jak inspirację w tworzeniu przepisów na dania współczesne oraz jako punkt odniesienia do ochrony dziedzictwa przyrodniczego. Pasjonuje ją ponadto popularyzacja wiedzy przyrodniczej i turystyki krajobrazowej.

  • Artur Marcula

    Artur Marcula

    Artur Marcula

    sommelier, konsultant winiarski i manager; ukończył WSET (Wine & Spirit Education Trust) na poziomie „Advanced”; pracował w restauracji Tamka 43 i hotelu Rialto, reprezentował kilku polskich importerów win (m.in. Vini e Affini, Dom Szampana i Wino Makłowicz), a od 2018 roku związany jest z projektem importerskim Winoblisko, w którym odpowiada za sprzedaż.

  • Michalina Klukowska

    Michalina Klukowska

    Michalina Klukowska

    autorka bloga i profilu na Instagramie „U Wojtusia na talerzu” skierowanego dla wszystkich rodziców chcących zdrowo karmić swoje dziecko nie tracąc przy tym czasu na gotowanie osobnych posiłków dla malucha i reszty domowników. Specjalistka żywienia dzieci, autorka książek z przepisami dla całej rodziny, absolwentka dietetyki pediatrycznej i mama dwóch żywiołowych chłopców, którzy na co dzień testują jej przepisy! Tworzy szybkie i smaczne dania z prostych składników i pokazuje, że potrawy bez soli i cukru mogą smakować całej rodzinie!

    więcej
  • Adam Pawłowski

    Adam Pawłowski

    Adam Pawłowski

    pierwszy Polak wśród 250 osób na świecie z tytułem Master Sommelier; szlify w branży zdobywał przez 6 lat
    w wyróżnionej gwiazdą Michelina restauracji Northcote; Mistrz Polski Sommelierów 2014, laureat nagrody Akademii Gastronomicznej w Polsce Ars Coquinaria 2017; wykładowca Court of Master Sommelier oraz The Wine and Spirit Education Trust.

    więcej
  • Paweł Ochman

    Paweł Ochman

    Paweł Ochman

    naukowiec, weganin od 26 lat, dla którego gotowanie to żywioł, a kuchnia to miejsce odpoczynku; autor popularnego bloga „Weganon” oraz książki „Pyszności z roślin”; miłośnik cukiernictwa i smaków polskiej kuchni naszych mam i babć, który potrafi przekonać wyjątkowym smakiem roślinnych dań nawet najbardziej zagorzałych przeciwników.

    więcej
  • Iwona Zeidler

    Iwona Zeidler

    Iwona Zeidler

    autorka bloga Smakowity Blog Kulinarny, pasjonatka dobrego jedzenia zakręcona na punkcie wypieków, miłośniczka chleba na zakwasie. Największą przyjemność sprawia jej gotowanie i jedzenie w dobrym towarzystwie. Chętnie i przystępnie przekazuje wiedzę innym. Poza kuchnią Iwona ćwiczy jogę, fotografuje, jeździ na rowerze i biega, a w wolnym czasie podróżuje.

    więcej
  • Kuba Kalusiński

    Kuba Kalusiński

    Kuba Kalusiński

    Promotor kultury kawowej, były Brisman. Najlepsze compulsory w finale Mistrzostw Polski Brewers Cup2020 oraz Vice mistrz Best Barista 2018. Założyciel Guest Coffee, samodzielnie importuje i wypala kawy segmentu speciality. Jak mówi "branża kawowa to taki sport, tyle że w gastronomii".

  • Michał Nowak

    Michał Nowak

    Michał Nowak

    barman, koneser alkoholi i promotor ginu w Polsce. Posiada wieloletnie doświadczenie zarówno w pracy za barem w poznańskiej gastronomii, jak i w przekazywaniu wiedzy o alkoholach mocnych w czasie warsztatów. Właściciel gin baru „Może gin, chill i więcej” oraz pomysłodawca projektu „Gin Tonic Club”. Miłośnik cygar, dobrze skrojonych koszul i nietypowych smaków.

  • Michał Kowalski

    Michał Kowalski

    Michał Kowalski

    Właściciel i szef kuchni restauracji Tajskie Niebo w Swarzędzu. Gotuje zawodowo od kilkunastu lat. Interesuje się kuchnią Dalekiego Wschodu ze szczególnym zamiłowaniem do kuchni tajskiej. Doświadczenie zdobył pracując w restauracjach Why Thai Food&Wine w Poznaniu i Warszawie oraz The Good View w Chiang Mai oraz podczas podróży po Tajlandii od Krabii na południu, Bangkok w centrum, aż po Chiang Mai na północy.

  • Marta Gawkowska

    Marta Gawkowska

    Marta Gawkowska

    foodie z zacięciem do azjatyckich przepisów i wielbicielka makaronu. Wegańska dieta towarzyszy jej już od dawna i nie wyobraża sobie innego stylu życia. Od dwóch lat na swoim Instagramie "happyveganshrimp" pokazuje, że wiele azjatyckich przysmaków można odnaleźć w wersji roślinnej lub w prosty sposób je weganizować.

    więcej
  • Krzysztof Królczyk

    Krzysztof Królczyk

    Krzysztof Królczyk

    sommelier, członek Stowarzyszenia Sommelierów Polskich; z wykształcenia magister inżynier technologii żywności i żywienia człowieka (specjalizacja: biotechnologia żywności) Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie; specjalista w zakresie win oraz alkoholi destylowanych; posiada kilkunastoletnie doświadczenie zarówno w pracy w restauracji, winebarach, sklepach specjalistycznych, jak i w przekazywaniu swojej wiedzy w czasie warsztatów.

  • Ina Rybarczyk

    Ina Rybarczyk

    Ina Rybarczyk

    pasjonatka kuchni roślinnej, pozbawionej pszenicy i rafinowanego cukru; autorka dwóch książek
    i popularnego bloga „Truetastehunters”, na którym dowodzi, że zdrowie i smak mogą iść ze sobą w parze; jest pewna, że gotowanie i jedzenie powinno być przede wszystkim przyjemnością, która łączy ludzi.

    więcej
  • Ashmeet Singh

    Ashmeet Singh

    Ashmeet Singh

    pasjonat azjatyckiego jedzenia, miłośnik kuchni indyjskiej, której sekrety odkrywała przed nim mama serwując tradycyjne dania w domu rodzinnym
    w Delhi; od 2012 roku podróżuje po Europie i samodzielnie przygotowuje specjały rodzinnej kuchni dla siebie
    i przyjaciół; uwielbia domowe jedzenie
    i nie wyobraża sobie życia bez kuminu.

  • Maciej Nowicki

    Maciej Nowicki

    Maciej Nowicki

    dziennikarz portalu Winicjatywa oraz pisma o winie Ferment; zaangażowany w promocję polskiego wina, od kilku lat prowadzi cykle degustacji i spotkań o polskim winie: „Korki z polskich win” oraz „E-korki z polskich win” (dostępne na kanale SPOT. w serwisie Youtube); przewodniczący jury konkursu winiarskiego „Polskie Korki” oraz współautor przewodnika „Polskie wina – przewodnik 2021”.

  • Gieno Mientkiewicz

    Gieno Mientkiewicz

    Gieno Mientkiewicz

    dziennikarz kulinarny, smakosz, największy znawca polskich serów zagrodowych; od lat przemierza Polskę wzdłuż i wszerz (od Suwałk po Karkonosze) w poszukiwaniu prawdziwych serów: owczych, kozich, krowich, świeżych i dojrzałych, pokrytych szlachetną pleśnią i dymną skórką. W kuchni ceni tradycję, ale nie boi się zanurzyć kawałka roqueforta w gorzkiej czekoladzie a smażonego szczupaka podać z truskawkami.

  • Tamara Karasińska

    Tamara Karasińska

    Tamara Karasińska

    entuzjastka podróży kulinarnych, z których przywozi nie tylko nowe smaki, ale także energię pozwalającą jej realizować nowe projekty; współzałożycielka pracowni cukierniczej „Owacja”, której torty były znane zarówno z zaskakujących smaków, jak i wysmakowanych kompozycji i dbałości o detale; po ośmiu latach doświadczeń cukierniczych swoje umiejętności kulinarne postanowiła sprawdzić jako profesjonalny kucharz stając się współwłaścicielką restauracji „Mech”; serwowała w niej różnorodną kuchnię inspirowaną kosmopolityczną sceną gastronomiczną Berlina, który uwielbia; ostatni rok spędziła jednak w Wiedniu rozwijając austriacko-polskie delikatesy, gdzie odpowiadała za produkty garmażeryjne i słodycze; lubi dzielić się swoją wiedzą kulinarną prowadząc od kilku lat warsztaty.

  • Tomasz Prange-Barczyński

    Tomasz Prange-Barczyński

    Tomasz Prange-Barczyński

    krytyk winiarski i dziennikarz, zajmujący się zawodowo winem od 1998 roku, kiedy powstał jego pierwszy winiarski reportaż dla Canal+ „Operacja Beaujolais”; współtwórca i redaktor naczelny Magazynu Wino (2002-2018), od 2020 roku redaktor naczelny magazynu Ferment, autor kilkuset audycji radiowych, sędzia w konkursach winiarskich, tłumacz i autor książek o winie, m.in. „Europa na winnych szlakach”; współautor przewodnika „Polskie Wina 2021”, współpracownik Radia 357. W 2019 roku Niemiecki Instytut Wina uhonorował go, jako pierwszego dziennikarza z Europy Środkowej, tytułem Riesling Fellow.

  • Tomek Woźniak

    Tomek Woźniak

    Tomek Woźniak

    kucharz, podróżnik, miłośnik zdrowego żywienia. Współpracował z magazynem Kuchnia, Men’s Health, Twój Styl oraz Wprost, gotował w Dzień Dobry TVN. Gotuje wspólnie z Ewą Chodakowską w programie Be Active na kanale Kuchnia+ oraz TVN Style, wydał 5 książek kulinarnych z przepisami z całego świata. Uwielbia Taco w Meksyku, Humus w TelAvivie oraz PadThai w Bangkoku. Przebiegł 7 maratonów w tym słynny nowojorski, uprawia IronMana, podróżuje po świecie odkrywając lokalny street food.

    więcej
  • Maciej Świetlik

    Maciej Świetlik

    Maciej Świetlik

    zajmuje się zawodowo winem od 2007 roku; zaczynał od prowadzenia własnego sklepu, później zajmował się importem (głównie win europejskich); w ostatnich latach był związany z firmą sprowadzającą wina z antypodów; chętnie dzieli się swoją wiedzą (m.in. na łamach Winicjatywy i Fermantu), nie lubi generalizacji, dlatego na równi docenia shiraz z Barossy i mavrotragano z Santorini.

  • Magda Andersch-Mądry

    Magda Andersch-Mądry

    Magda Andersch-Mądry

    pasjonatka kulinariów z wieloletnim doświadczaniem w pracy w gastronomii. Interesuje się kuchnią europejską oraz cukiernictwem i produkcją chleba.
    Niezwykle miła, ciepła i pogodna. Uwielbia dzielić się swoją wiedzą z uczestnikami warsztatów.

  • Szymon Sierant

    Szymont Sierant

    Szymon Sierant

    współwłaściciel i szef kuchni krakowskiej Kropki i Formy na Starym Kleparzu; będąc pod wpływem New Nordic Cuisine przez prawie siedem lat pracował w restauracjach w Norwegii (m.in. jako zastępca szefa kuchni Grefsenkollen czy Arakataka), stażował w gwiazdkowych restauracjach (m.in. Atelier Amaro). Po powrocie do Polski otworzył wrocławski Craft w hotelu The Bridge.

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

kliknij POTWIERDŹ następnie KUPUJĘ

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem